Prednost i mane elastičnih plafona

Brz tempo života nas primorava i na brze odluke.Medjutim ukoliko radite uređenje ličnog ili poslovnog prostora doneliste dobru odluku da pročitate ovaj članak.Jako je bitno da sagledamo prednosti i mane materijala i radova koje izvodimo u svojim objektima.Zasigurno da uređenje enterijera zahteva dosta rada i truda i ne tako zanemarljive finansije.Najbitnije je napomenuti da kod ugradnje elastičnih plafona nema grubih građevinskih radova.Samim tim nema ni krečenja u narednim godinama. Danas su elastični plafoni jedna od najpouzdanijih opcija u ovoj oblasti. Prednost im je njihova garancija kvaliteta kreće od 10 do 30 godina. Međutim, ovo je samo jedna od prednosti elastičnih plafona. Prednosti elastičnih plafona su brojne,navodimo vam samo neke najbitnije prednosti,ali ćemo se osvrnuti i na mane svako.


Prednost u raznolikosti boja i dizajna;


Možda nijedna druga vrsta plafona nema tako širok izbor svog dizajna. Štampani plafoni. Spušteni plafoni sa LED osvetljenjem. Modeli na više nivoa. – Ovde ćete definitivno pronaći model koji će se savršeno uklopiti u vaš enterijer.


Zaštitna svojstva;


Rastegnuti plafoni ne samo da imaju svojstva otporna na vlagu, već se mogu prekriti i posebnim antiseptičkim premazima. To im omogućava da se instaliraju ne samo u stanovima. Vrtićima, kao i na mestima sa visokom vlažnošću vazduha;


Lako se čisti i ugrađuje;


Još jedna neosporna prednost rastezljivih stropova je činjenica da za ugradnju ne morate obrađivati glavnu površinu. Trošiti trud, vrijeme i novac na nju. Osim toga, za održavanje plafona u optimalnom stanju. Dovoljno je nekoliko puta godišnje obraditi ga i obrisati posebnim deterdžentima, koji se mogu naći u prodavnicama hemikalija za domaćinstvo;


Ako govorimo o minusima. Onda prije svega vrijedi napomenuti mogućnost oštećenja materijala već u fazi ugradnje i osjetljivost materijala na niske temperature. Međutim, ako ste pažljivi sa oštrim predmetima i ne postavljate plafon u neogrevane prostorije. Onda se svi ovi nedostaci mogu izbeći.

Za detaljnije informacije OVDE ili nas zapratite na Facebook-u i Instagramu a možete nam pisati OVDE