Partizanska 18 Beograd

Početna


Elastični plafoni franstudio srbija

Prodaja i ugradnja Beograd

Elastični plafoni

Zašto elastični plafoni

Zato što se montiraju lako i brzo ne ostavljajući tragove rada. Dekorativni su, lako se održavaju i nije ih potrebno krečiti narednih godina Elastični plafoni su proizvedeni po Ruskoj tehnologiji i dolaze u velikom broju raznovrsnog dizajna i završnih obrada.

simic3

franstudio

Fabrika elastičnih dekorativnih plafona Franstudio počela je sa radom u Rusiji 2006. godine. Od tada otvorili smo nekoliko ekspozitura širom sveta. A od 2012 godine Franstudio elastični plafoni su počeli osvajati tržište Balkanske regije od svih bratskih naroda. U 2014 godini Franstudio otvorio je najveću i jedinstvenu fabriku za izradu elastičnih plafona u Srbiji u Beogradu kao centralnoj tački Balkana. Naša fabrika je jedinstvena. Proizvodimo sve vrste elastičnih „membrana“.

glavne karakteristike različitih tekstura

Glavne razlike između materijala

U zavisnosti od zahteva za kreiranu kompoziciju. Potrebno je da se odlučite za jednu ili drugu vrstu materijala.Podijeljeni su u dva tipa: tekstilna tkanina i PVC film. Svaki od njih je realizovan u obliku rolni materijala različite širine. Ipak, razlikuju se po svom izgledu i performansama.

20150329-172620

PVC folija

PVC folija ima nisku cenu i širok izbor opcija. Njihovi nedostaci se mogu smatrati ne baš visokom čvrstoćom, nedostatkom otpornosti na negativne temperature. Ali cena ovih proizvoda je pristupačna za većinu ljudi. Tekstilna tkanina, za razliku od PVC-a, lako toleriše bilo koju negativnu temperaturu. Nedostaci uključuju relativno mali izbor tekstura i mnogo veći trošak.
 

Asortiman tekstura

 
Mogućnost stvaranja željene kompozicije sa trenutnim izgledom površine zavisi od pravilnog izbora platna za plafon. Tekstilna platna nikada nisu sjajna, ali PVC folije mogu imati bilo koju teksturu. 

Kontakt

Partizanska 18 Beograd

Tel-Viber +381/061/132/0551

E-mail:newstyle-km@mail.ru

Franstudio-elastični plafoni Izrada sajta i SEO Dizajn Jelly Maticni broj:21038644;PIB:108635329; Sifra delatnosti: 7410