elasticni-plafoni-franstudio-(2)

O nama

Kako smo počeli…

Fabrika elastičnih dekorativnih plafona Franstudio počela je sa radom u Rusiji 2006. godine. Od tada  smo otvorili  nekoliko ekspozitura širom sveta. A od 2014 godine naša fabrika elastičnih plafona Franstudio je počela osvajati tržište Balkanske regije od svih bratskih naroda.  Potrudili smo se da otvorimo jedinstvenu fabriku za izradu elastičnih plafona u Beogradu kao centralnoj tački Balkana.  Proizvodimo sve vrste elastičnih „membrana“. Do danas smo prošili naš proizvodni asortiman, štampamo elastične folije za primenu na plafonima, zidovima i u obliku pečurke. 

Specijalno za Vas naš tim dizajnera osmisliće unikatnu dekoraciju za uređenje Vašeg enterijera. Bilo da je u pitanju stambeni prostor, dečija igraonica, sala za proslave, tržni centar, ugostiteljski objekat… U ponudi imamo pakete za samostalnu montažu u koji spadaju profili, željena folija i završne lajsne. Ukoliko želite uslugu profesionalne montaže, obratite nam se.

Deo bez kog naš lanac ne bi mogao pravilno funkcionisati jeste profesionalna obuka majstora koji žele proširiti svoje znanje i postati deo našeg tima. Obuku vršimo kako u Srbiji, tako i u regionu i celoj Evropi. Naš cilj je da majstori iz Balkanskih zemalja postanu najkvalitetni i najbolji od svih upućenih u novu tehnologiju.

Ipak o kvalitetu najbolje svedoči garancija u trajanju od 15 godina, a treba napomenuti i da je održavanje veoma jednostavno, pa površinu plafona možete sami očistiti koristeći vodu i blagi agens, i to na svakih 5 do 7 godina u normalnim uslovima korišćenja. Može se koristiti u svim vrstama javnih prostora, privatnim stanovima, a posebno na mestima koja zahtevaju apsolutnu čistoću ili sterilnost. Vrlo je pogodan i za male prostore jer je prekriven reflektujućom folijom koja vizuelno uvećava male enterijere. Veoma je lak i ne opterećuje tavanicu postojeće prostorije, a u njega je moguće montirati i svetlosne i ventilacione sisteme.  

Kako bi ispunili očekivanja naših kupaca neophodno je da možemo se pohvaliti sopstvenom štamparijom na štampaču koji je predviđen za štampanje na elastičnim folijama i to u fotografijama sa visokim rezolucijama

Imamo u ponudi apsolutno novu tehnologiju  „efekat zvezdanog neba, double vision, elastični zidovi, magični stubovi“ koje je moguće montirati na sve čvrste površine poput  gipsanih, OSB i svih drugih čvrtih površina.