elasticni-plafoni-franstudio,-beograd,-srbija01

Ugradi sam

Pouzdano i dugotrajno rešenje modernog dizajna

Složenost montaže i načina postavljanja

Prvi aspekt o kojem se obično razmišlja jeste složenost montaže jer direktno utiče i dužinu trajanja radova, a jednostavan i brz potpupak montaže elastičnih dekorativnih plafona predstavlja njihovu veliku prednost. Ukoliko se odlučujete i za dekoraciju plafona, vreme potrebno za ispunjavanje vaše želje takođe treba uzeti u obzir. Ovde treba napomenuti da je za gipsane plafone potrebno iznošenje nameštaja iz prostorije u kojoj se radi, potrebno je kupiti materijal za pokrivanje zidova i poda, pomeranje merdevina prilikom rada dovodi do oštećenja parketa ili poda, a ništa od toga nije potrebno raditi u slučaju postavljanja elastičnih plafona. Minimalna visina gipsanih je 5 cm, a elastičnih 2,5 cm. 

elasticni-plafoni-franstudio
elasticni-plafoni-franstudio-(2)

Otpornost na vodu i vlagu

Voda i vlaga su nešto o čemu uvek morate razmišljati na vreme, jer početne greške kasnije uvek skupo koštaju. Ukoliko nemate ovu vrstu problema u svom stanu ili kući, onda možete odabrati bilo koju vrstu plafona. Ako se, ipak suočavate sa ovim poteškoćama, trebalo bi razmisliti o svim aspektima.

Mogućnosti osvetljenja

Ako po svaku cenu želite neobično osvetljenje ili svetlosne efekte u svom domu, neće biti dileme oko toga kojoj opciji ćete dati prednost. Dovoljno je da pogledate fantastično zvezdano nebo u enterijeru, 3D fotografiju odštampanu na našem platnu ili elastični plafon sa efektom ogledala i biće vam jasne razlike između ove tri vrste plafona u pogledu specijalnog osvetljenja. 

elasticni-plafoni-franstudio
elasticni-plafoni-franstudio-(3)

Održavanje i renoviranje

Održavanje i renoviranje u startu često previdimo kao bitne elemente, pa se stoga preporučuje da obavezno napravite proračun koliko vremena i novca je potrebno izdvojiti za uobičajeno održavanje u periodu od 15 godina koji se smatra reprezentativnim vremenskim okvirom. Pogledajte naš cenovnik materijala i odaberite efekat i uslugu koja Vam najviše odgovara. 

Rok trajanja

O ovom aspektu ne treba trošiti reči jer je kvalitet svakako nešto što se ne sme izgubiti iz vida pri donošenju bilo kakve odluke, važno je napomenuti da  je naša garancija na proizvod u trajanju od           15 godina. Materijal je testiran i može se koristiti u turističkim & ugostiteljskim , stambenim objektima i tržnim centrima, dečijim igraonicama i medicinskim ordinacijama. 

elasticni-plafoni-franstudio

Paket za samostalnu ugradnju

Ukoliko se odlučite na samostalnu ugradnju, naš paket obuhvata elastičnu foliju u dizajnu po Vašoj želji, profile, završne lajsne i detaljno uputstvo.  Na našem YouTube kanalu možete pogledati i video.  Elastični plafoni se montiraju veoma brzo i bez “prljavih” radova, sakrivaju sve defekte i neravnine baznih plafona, kao i kompletan vidni razvod elektro i svih drugih vrsta instalacija.

elasticni-plafoni-franstudio-(1)
elasticni-plafoni-franstudio-(2)

Alati potrebni za ugradnju

Ukoliko Vam je potreban i alat za ugradnju elastičnih plafona obratite nam se. 

Elegancija i funkcionalnost sa modernom tehnologijom

Želite vizuelno smanjiti ili povećati “ enterijer, dati dadatnu osvetljenost? Odaberite efekat koji se najviše uklapa u vaš enterijer.
Spektar boja i struktura materijala (mat, polu-mat i sjaj) ispunjava i najistančaniju želju klijenta u cilju da obogati svoj enterijer, bilo da je reč o spavaćoj sobi, kupatilu, kuhinji, hodniku, kancelariji bilo da je reč o u ugostiteljskim objektima, tržnim & spa centrima, ordinacijama ili igraonicama..

Spektakularna rasveta u enterijerima više nije privilegija samo ultra bogatih. Zahvaljujući inovativnom ruskom rešenju za dekoraciju enterijera, svetlosni efekti koje sami odaberete mogu oplemeniti i vaš dom, i to u rekordno kratkom roku. izbor mogućnosti koje kupcima stoje na raspolaganju praktično neograničen. Rasveta se postavlja u elastične dekorativne plafone, koji su zapravo vrsta spuštenog plafona koji može da vrši više funkcija u vašem domu: može da snizi previsoku tavanicu, sakrije instalacije koje su na njoj postavljene ili dekoriše prostor po vašoj želji.

Materijal koji koristimo za ugradnju u enterijerima je ekološki ispitan ruske proivodnje, testiran godinama i ekološki je bezbedan za upotrebu u enterijeru. U slučaju požara materijal je ne goriv i ne ispušta toksične gasove. Zbog toga se preporučuje upotreba u medicinskim ordinacijama, dečijim igraonicama…

U  slučaju poplave materijal izdržava do 100 litara vode po 1m2.

U skladu sa našim standardima, u mogućnosti smo da pru+imo garanciju u trajanju od 15 godina na proizvod i uslugu ( ukoliko ste odabrali uslugu ugradnje pofesionalnog tima)

Potrebna Vam je meka krpa i tečnost za brisanje stakla

U foto-galeriji možete videti rešenja koja se savršeno uklapaju u sve vrste enterijera, od elegantnih i umirujućih – savršenih za porodične kuće ili stanove, pa sve do prostora u kojima je imperativ dinamična atmosfera – kao što su kafići, klubovi ili hoteli. Pretvorite maštu u realnost i uredite svoj enterijer sa nama. 

Neograničene opcije prilagođavanja će oživeti vaš enterijer

Prva i jedinstvena fabrika u Srbiji

Elastični plafoni Franstudio